Inboeringscursus

Inboeringscursus bij Boerderij Zuiderham

Soms heb je zin om de alledaagse drukte even te ontvluchten en “back to basics” te gaan.

Soms heb je zin om lekker buiten actief te zijn in een geheel andere omgeving.
Denk dan eens aan een bezoek aan onze boerderij!


Dit leuke project bedacht Wil Hogeboom, De Hayemaheerd. Het was haar idee dat mensen deel kunnen nemen aan het Boerenleven en oog in oog staan met de dieren. Je kunt ook via Boer’ Business de inboeringscursus boeken ❯

Op Zuiderham raak je onder de indruk van de enorme machines en zul je de rechterhand zijn van de boer. Grijp je kans en gegarandeerd heb je de ervaring van je leven.

Ervaar het boerenbestaan

Gedurende de cursus ben je mijn rechterhand. Je mag me meehelpen met allerlei werkzaamheden zoals melken, dieren uit de wei halen, voeren en verzorgen, stal onderhoud en nog veel meer. Misschien tref je het en moet er een koe kalven. Ik zal je met veel plezier alles uitleggen en vertellen over de boerderij en het boerenbestaan.

Inboeringscursus boer zoekt boer boerin Groningen

Mogelijkheden van de inboeringscursus

Er zijn twee mogelijkheden: het ochtendprogramma of het middagprogramma.

Het ochtend cursus programma begint om 6:00/6:30. Dan gaan we eerst de koeien van de boerderij melken en voeren. Daarna volgt het ontbijt bij de boer aan tafel. Vervolgens gaan we aan de slag met nog voorkomende werkzaamheden en dan sluiten we af met verse koffie of thee.

Het middagprogramma van de cursus start om 16:00 met een lekkere kop koffie of thee. We gaan dan aan het werk met werkzaamheden die er zijn en vervolgens gaan we de koeien melken.
Aan het eind van de dag wordt de inboeringscursus ook weer afgesloten met verse koffie, thee en een lekkere Groningse koek.

Je zult deze dag niet snel vergeten!

De cursusprijs is 40,00 euro p.p. en kinderen tot 14 jaar 10,00 euro.

Scroll to top

Wj gebruiken cookies voor een optimaal gebruik van deze website.